Vai alla Header Bar Vai al Contentuo Vai alla Footer Bar
Logo
Immagine voce

STROZZAPRETI ALLA GRICIA

€ 18.00

Handmade pasta with stone-ground flour. Guanciale (pork), pecorino cheese, and pepper.

Immagine voce

FETTUCCINE AL RAGU'

€ 18.00

Egg pasta, flour, with fresh beef and pork meat sauce, tomato, celery, onion, carrot, bay leaf, oil, rosemary, 30-month aged red cow cheese, wine, salt.

Immagine voce

FETTUCCINE WITH SAUCE

€ 19.00

Egg pasta with meat sauce, oxtail, carrot, onion, celery, wine, pecorino, pepper, oil, salt, bay leaf, chili

Immagine voce

FETTUCCINE ALL'AMATRICIANA

€ 18.00

Egg pasta with guanciale (pork), tomato, pepper, pecorino, chili pepper, wine

Immagine voce

STROZZAPRETI WITH CARBONARA

€ 18.00

Handmade pasta with organic stone-ground flours. Guanciale (pork), eggs, pepper, pecorino, and 30-month aged Vacche Rosse cheese.

Immagine voce

TAGLIOLINI CACIO E PEPE

€ 18.00

Egg pasta with pecorino cheese and pepper

Immagine voce

TAGLIOLINI FRESH TOMATO AND BASIL

€ 18.00

Egg pasta with fresh cherry tomatoes, basil, oil

Immagine voce

GNOCCHI WITH MEAT SAUCE

€ 18.00

Handmade potato gnocchi with beef and pork meat sauce, tomato, celery, carrots, onion, oil, 30-month aged red cow cheese, wine, bay leaf, salt

Immagine voce

GNOCCHI WITH "ALLA VACCINARA" SAUCE

€ 20.00

Handmade potato gnocchi with meat sauce, beef, tomato, celery, carrots, oil, salt, onion, wine, pecorino

Immagine voce

GNOCCHI ALLA SORRENTINA

€ 18.00

Handmade potato and flour gnocchi with buffalo mozzarella and cherry tomatoes, basil, 30-month aged red cow cheese, oven gratin

Immagine voce

SCIAVATELLI ALL'AMATRICIANA

€ 18.00

Handmade pasta cut with organic stone-ground flours. Guanciale (pork), tomato, pecorino, wine

Immagine voce

SCIAVATELLI ALL'ARRABBIATA

€ 18.00

Handmade pasta cut with organic stone-ground flours. Tomato, parsley, and chili, oil, garlic

Immagine voce

RAVIOLI WITH FRESH TOMATOES AND BASIL

€ 19.00

Handmade ravioli with egg pasta, filled with sheep's ricotta, lemon zest, and basil. Served with a sauce of fresh cherry tomatoes and basil, olive oil

Immagine voce

BUTTER AND SAGE RAVIOLI

€ 19.00

HANDMADE RAVIOLI WITH EGG PASTA FILLED WITH SHEEP'S RICOTTA AND BASIL. SERVED WITH BUTTER AND SAGE, OIL, SALT, LEMON ZEST

Immagine voce

TAGLIOLINI GRICIA

€ 18.00

Egg tagliolino, guanciale (pork), pecorino, pepper

Immagine voce

STROZZAPRETI WITH ARTICHOKES, GUANCIALE, AND PECORINO (SEASONAL)

€ 17.00

Artichokes, guanciale (pork), pecorino, wine, pepper, olive oil, salt

Leave us a Review

Are you enjoying your experience?

4.88 on 5 - 162 reviews
Review submitted. Thank you!