Logo
Recensione inviata. Grazie!
Immagine voce

TIRAMISU

€ 6.00

€ 5.00

Pastiera Napoletana

€ 6.00

Traditional Neapolitan dessert made with shortcrust and filled with ricotta, cooked grain, candied citrus and orange blossom extract.

Tronchetto 3cioccolati

€ 7.00

Log cake, filled with dark, milk and white chocolate ganache

Immagine voce

Sfogliatella riccia

€ 6.00

Traditional Neopolitan pastry made with layers of crunchy puff pastry and filled with ricotta, candied citrus and orange blossom extract.

Sfogliatella frolla

€ 6.00

Traditional Neapolitan pastry made with shortcrust and filled with ricotta candied citrus and blossom extract.

Immagine voce

Babà al rhum

€ 6.00

Traditional Neopolitan pastry made of yeast dough and soaked in rum.

Immagine voce

Babamisu'

€ 6.00

Dessert made with layers of babà soaked in coffee and covered with mascarpone cream.

Immagine voce

Seadas

€ 5.00

Seadas al miele (o Seada al singolare) è il dolce sardo tipico della tradizione.

Un dolce raviolo fritto ripieno di formaggio, servito con avvolgente miele liquido caldo e con un pizzico di freschezza data dalla scorza di limone

Delizia a limone

€ 6.00

Traditional dessert from Sorrento, made with a lemon sponge and custard, and covered in lemon glaze.

Lasciaci una Recensione

Ti stai trovando bene?

No internet connection detected

You are back online