FRAGMENTS OF TRADITION
Messico e diavoli
€ 12.00
Yellow Vesuvian cherry tomato sauce with buffalo stracciatella, spicy Chipotle salami (PHERMENTO limited edition!), and smoked chipotle sauce
Add to Order4 PHORMAGGI
€ 12.00
Agerola fior di latte paired with organic sheep guttus (La Parrina), 24-month aged Parmigiano Reggiano, and organic Tuscan pecorino crumble (Az. Agr. La Parrina)
Add to OrderSalsiccia e Friarielli
€ 13.00
Organic sausage black pig "macchiaiola maremmana" with Neapolitan-style sautéed broccoli and smoked Agerola provola cheese
Add to OrderBuphala
€ 12.00
Bocconcini di bufala DOP adagiata a fine cottura su salsa di pomodori pelati, pomodorini gialli del vesuvio, gocce di pesto di basilico ed una generosa spolverata di parmigiano reggiano stagionato 24 mesi a completare l’opera
Add to OrderMarinara in Phermento
€ 10.00
Cetara anchovy fillets placed at the end of cooking on piennolo cherry tomato sauce paired with Vesuvian yellow cherry tomatoes, garlic emulsion, mountain oregano, Taggiasca olives, and Salina capers (Slow Food Presidium)
La capricciosa
€ 12.00
Wood-fired baked artisanal ham on peeled tomato sauce, Agerola fior di latte, black olives, mushrooms, and roasted artichokes
Margherita
€ 7.00
Salsa di pomodori pelati con una spolverata di parmigiano reggiano, fior di latte Agerolese, basilico e olio toscano a crudo
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