MAIN COURSES
TAGLIATA DI VITELLONE CON PATATE
€ 18.00
Beef steak 200 gr with olive oil, green pepper and rosemary. Served with roast potatoes
Aggiungi all'OrdineRAGNO DI VITELLONE AL BALSAMICO
€ 13.00
Spider steak 200 gr with balsamic vinegar
Aggiungi all'OrdineRAGNO DI VITELLONE AI PORCINI
€ 17.00
Spider steack 200gr+ with fresh Porcini mushrooms
Aggiungi all'OrdinePOLLO ALLA CACCIATORA
€ 14.00
Free-range chicken cooked at low temperature, with cacciatora sauce
Aggiungi all'OrdineSTRACOTTO DI MANZO E PURE'
€ 18.00
Braised beef in tomatoes, with mashed potatoes
Aggiungi all'OrdinePEPOSO DI CINGHIALE ALLA FORNACINA E PERE AL VINO
€ 16.00
braised wild boar in Chianti wine and black pepper, with pear cooked in wine
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