ANTIPASTI
Caciocavallo al forno con trito di mandorle, pomodori secchi e capperi
€ 10.00
Grilled Caciocavallo, a kind of apulian seasoned cheese, with dried tomatoes, capers and almond chopped
Aggiungi all'OrdineCapocollo di Martina Franca DOP & Burratina Andriese
€ 10.00
Capocollo di Martina Franca DOP & Burratina Andriese, both typical Apulian products: the first one is the most one delicius typical apulian sausage, and the second one is a fresh cow’s milk cheese ball with a streched curd and cream heart and a streched curd covering
Aggiungi all'OrdineMortadella, provolone, panciccio e sott’olii fatti in casa
€ 10.00
Mortadella (bologna), provolone, panciccio (pizza bread with evo oil, salt & oregan) and "in oil" craft products
Caprese “sbagliata”: mozzarella 200gr., pomodori secchi, rucola e capperi
€ 9.00
“wronged” caprese: mozzarella, dried tomatoes, fresh rocket and capers
Aggiungi all'OrdineCarpaccio di Bresaola con rucola, olio e.v.o., limone e grana
€ 10.00
Bresaola (a dry salted beef) carpaccio seasoned with e.v.o. oil, lemon, cheese and fresh rocket
Aggiungi all'OrdineCarpaccio di Salmone con olio e.v.o., limone
€ 14.00
Salmon carpaccio seasoned with e.v.o. oil, and lemon dressing
Aggiungi all'OrdinePancetta affumicata con riduzione di aceto balsamico e miele
€ 9.00
Smocked Bacon seasoned with balsamic glaze and honey
Aggiungi all'OrdineQuant'è facile usare questo menu digitale?
Ti stai trovando bene?