MENU OF THE DAY

Plain White Rice
€ 1.00
1 cup
1 cup plain rice
- unli rice for dine-in only

Pork Dinuguan
€ 8.00
English:
Ilokano dish usually made from the blood, entrails and meat of a pig. It is sometimes known as "chocolate meat" as the stew has a thick chocolate-like color and consistency.
Italian:
Piatto di Ilokano solitamente a base di sangue, interiora e carne di maiale. A volte è noto come "carne di cioccolato" poiché lo stufato ha un colore e una consistenza densa simile al cioccolato.

Pinakbet
€ 8.00
English:
Pinakbet or pakbet is an indigenous Filipino dish from the northern regions of the Philippines. Pinakbet is made from mixed vegetables steamed in fish sauce. The word is the contracted form of the Ilokano word pinakebbet, meaning "shrunk" or "shriveled".
Italian:
Il pinakbet o pakbet è un piatto filippino autoctono delle regioni settentrionali delle Filippine. Il Pinakbet è composto da verdure miste cotte al vapore in salsa di pesce. La parola è la forma contratta della parola Ilokano pinakebbet, che significa "rimpicciolito" o "raggrinzito".

Dinakdakan
€ 8.00
English:
Dinakdakan is an Ilocano delicacy made with grilled pork parts such as the face, ears, liver and tongue. The charred meats are chopped into small pieces and tossed in a tangy calamansi or vinegar dressing with minced ginger, red onions and chili peppers.
Italian:
Dinakdakan è una prelibatezza di Ilocano a base di parti di maiale grigliate come la faccia, le orecchie, il fegato e la lingua. Le carni carbonizzate vengono tagliate a pezzetti e condite in un piccante condimento di calamansi o aceto con zenzero tritato, cipolle rosse e peperoncino.

Porksteak
€ 8.00
English:
Pork Steak is a variation of Bistek Tagalog. Pork chops are used in this recipe. These are marinated in lime and soy sauce and then cooked with lots of onions.
Italian:
La bistecca di maiale è una variazione del tagalog di Bistek. Le costolette di maiale sono usate in questa ricetta. Questi vengono marinati in salsa di lime e soia e poi cotti con molte cipolle.
Kalderetang Kambing
€ 8.00
English:
- goat meat stewed in tomato sauce. The adult goat meat, Chevon, is commonly used for this dish. The meat is sautéed with garlic, onions, and tomatoes then stewed in tomato sauce until it becomes tender.
Italian:
- carne di capra stufata in salsa di pomodoro. La carne di capra adulta, Chevon, è comunemente usata per questo piatto. La carne viene saltata con aglio, cipolle e pomodori, quindi stufata in salsa di pomodoro finché non diventa tenera.