Vai alla Header Bar Vai al Contentuo Vai alla Footer Bar
Logo
Immagine voce

Pork Dinuguan

€ 8.00

English:
Ilokano dish usually made from the blood, entrails and meat of a pig. It is sometimes known as "chocolate meat" as the stew has a thick chocolate-like color and consistency.

Italian:
Piatto di Ilokano solitamente a base di sangue, interiora e carne di maiale. A volte è noto come "carne di cioccolato" poiché lo stufato ha un colore e una consistenza densa simile al cioccolato.

Immagine voce

Pinakbet

€ 8.00

English:
Pinakbet or pakbet is an indigenous Filipino dish from the northern regions of the Philippines. Pinakbet is made from mixed vegetables steamed in fish sauce. The word is the contracted form of the Ilokano word pinakebbet, meaning "shrunk" or "shriveled".

Italian:
Il pinakbet o pakbet è un piatto filippino autoctono delle regioni settentrionali delle Filippine. Il Pinakbet è composto da verdure miste cotte al vapore in salsa di pesce. La parola è la forma contratta della parola Ilokano pinakebbet, che significa "rimpicciolito" o "raggrinzito".

Vegetarian Product
Immagine voce

Dinakdakan

€ 8.00

English:
Dinakdakan is an Ilocano delicacy made with grilled pork parts such as the face, ears, liver and tongue. The charred meats are chopped into small pieces and tossed in a tangy calamansi or vinegar dressing with minced ginger, red onions and chili peppers.

Italian:
Dinakdakan è una prelibatezza di Ilocano a base di parti di maiale grigliate come la faccia, le orecchie, il fegato e la lingua. Le carni carbonizzate vengono tagliate a pezzetti e condite in un piccante condimento di calamansi o aceto con zenzero tritato, cipolle rosse e peperoncino.

Spicy Product
Immagine voce

Pork Menudo

€ 6.00

English:
It is a delicious dish that makes use pork, liver, and vegetables such as carrot and potato.

Italian:
È un piatto delizioso che utilizza carne di maiale, fegato e verdure come carote e patate.

Immagine voce

Pork Barbecue

€ 2.50

per stick

English:
Pork Barbecue is a dish composed of marinated pork slices that are skewered and grilled.

Italian:
Pork Barbecue è un piatto composto da fette di maiale marinate che vengono infilzate e grigliate.

Immagine voce

Nilagang Baboy

€ 8.00

English:
Pork browned in the oven are simmered with onion, garlic, peppercorns and patis (fish sauce) until tender before cabbage and sweeet potato wedges are added.

Italian:
Il maiale rosolato al forno viene cotto a fuoco lento con cipolla, aglio, pepe in grani e patis (salsa di pesce) finché sono teneri prima di aggiungere cavolo e spicchi di patate dolci.

Immagine voce

Beefstew

€ 8.00

English:
- made with beef and vegetables simmered in beef broth and seasoned tomato sauce,

Italian
Una ricetta facile dello stufato di manzo fatta con carne di manzo e verdure cotte a fuoco lento in brodo di manzo e salsa di pomodoro condita,

Kalderetang Kambing

€ 8.00

English:
- goat meat stewed in tomato sauce. The adult goat meat, Chevon, is commonly used for this dish. The meat is sautéed with garlic, onions, and tomatoes then stewed in tomato sauce until it becomes tender.

Italian:
- carne di capra stufata in salsa di pomodoro. La carne di capra adulta, Chevon, è comunemente usata per questo piatto. La carne viene saltata con aglio, cipolle e pomodori, quindi stufata in salsa di pomodoro finché non diventa tenera.

Immagine voce

Pork Binagoongan

€ 8.00

English
- made of pork belly slowly stewed in bagoong sauce made of tomatoes, garlic, onions, and chilies. The pork is tender yet firm; the sauce is rich, savory with a perfect balance of sweetness and saltiness.

Italian
- fatto di pancetta di maiale stufata lentamente in salsa bagoong a base di pomodori, aglio, cipolle e peperoncini. Il maiale è tenero ma sodo; la salsa è ricca, sapida con un perfetto equilibrio di dolcezza e sapidità.

Immagine voce

Bopis

€ 8.00

English:
Spicy Filipino dish made from minced pig’s lungs and heart. This can be served as an appetizer for beer and alcoholic beverages; it is also considered as a main dish and is best served with steamed white rice.
Italian:un piatto filippino speziato a base di polmoni e cuore di maiale tritati. Può essere servito come antipasto per birra e bevande alcoliche; è anche considerato come piatto principale ed è meglio servito con riso bianco al vapore.

Immagine voce

Isda paksiw

€ 9.00