Tagliata di manzo con rucola e scaglie di grana / Slices of grill beef with rocket salad and parmisan cheese

€ 15.00

Il Peposo (tipico spezzatino toscano base di carne di manzo con salsa al pepe) / Typical tuscany stew made from beef meat with pepper sauce

€ 13.00

Filetto di manzo alla senape / Grilled beef fillet with mustard sauce

€ 18.00

Filetto di maiale con prugne e lardo di Colonnata / Pork fillet with prunes and bacon fat

€ 12.00

Tagliata di manzo con rosmarino pomodorini e pepe nero / Slices of grill beef with fresh tomatoes, rosmarin and black pepper

€ 15.00

Filetto di manzo al lardo di Colonnata / Grilled beef fillet with bacon fat

€ 18.00

Spigola al forno con patate / Roasted sea-bass with potatoes

€ 17.00

Salmone in crosta di pasta Kataifi / Roasted salmon with crispy bread on the top

€ 13.00

Involtini di pesce spada ripieno con uvetta, zenzero e pinoli / Sword-fish rolls stuffed with soft bread, pine-nuts raisin and ginger

€ 15.00

Rombo al forno con patate (minimo per due persone) / Roasted turbot with potatoes (minimum for two people)

€ 30.00

Spigola con patate (minimo per due persone) / Roasted sea-bass with potatoes (minimum for two people)

€ 30.00