Tapas
Gnocco fritto stracchino e prosciutto crudo
€ 10.00
Crispy Gnocco fritto accompanied by ham and velvety stracchino cheese
Mondeghili alla milanese serviti su coulis di pomodoro fresco e basilico fritto
€ 10.00
Milanese-style meatballs crafted to perfection, served atop a bed of rich tomato coulis, and adorned with crispy basil leaves
Tartare di manzo all’aneto con olive taggiasche, cipolla all' aceto e maionese alla soia
€ 12.00
Artisanal beef tartare elevated with aromatic dill, tangy Taggiasca olives, pickled onion
and a drizzle of soy mayonnaise
Domenica allo stadio
€ 12.00
Involtini primavera broccoli e salsiccia serviti con Ketchup alla birra
Sunday at the stadium: Spring rolls broccoli and sausage served with beer ketchup
Prosciutto Serrano burro al tartufo e pan brioche caldo
€ 12.00
Serrano Prosciutto draped over luscious truffle-infused butter, served with warm, freshly baked brioche bread
Potage Parmentier con tartufo nero e briciole di pane
€ 14.00
French potato leek soup with black truffle and bread crumbs
Katsu Sando
€ 14.00
Il celebre panino giapponese rivisitato : Pan brioches, croccante cotoletta di vitello marinata con zenzero aneto e lime, bagnèt verd
The famous Japanese sandwich in our style: Brioche bread, crispy breaded veal cutlet marinated with ginger, dill and lime, green sauce
Gamberoni in tempura al panko con maionese al pepe nero e lime
€ 12.00
Panko tempura prawns served with black pepper and lime mayonnaise
Spaghettini di seppia al pesto di basilico e pistacchio
€ 14.00
Cuttlefish spaghetti with basil and pistachio pesto
Millefoglie di sedano rapa alla cacio e pepe
€ 12.00
Layered celery root with pecorino cheese and black pepper
Lasciaci una Recensione
Ti stai trovando bene?