Primo, secondo, contorno, acqua e un quartino di vino

First course (pasta), main course with side, water and a quarter of wine

RIBOLLITA FIORENTINA

florentine soup with mixed vegetableas and bread

PASTA E FAGIOLI

pasta with beans

GNOCCHI CON ZUCCHINE ZAFFERANO E PANCETTA

gnocchi with saffron ham and zucchine

TORTELLINI ALLA FIORENTINA CON PANNA PANCETTA E PISELLI

tortellini with peas and cream ham

CHITARRINA CON RAGU' DI CONIGLIO

home made pasta with rabbit sauce

PENNETTE ALL' ARRABBIATA

penne pasta with spicy sauce

SPAGHETTI CON SARDE UVETTA E PINOLI

spaghetti with sardine sea food

SPAGHETTI CON POMODORO FRESCO E BASILICO

spaghetti with fresch tomato and basil

PASTA FRESCA DA GIORGIO CON GUANCIALE E PECORINO

home made pasta giorgio with pork and cheese

SECONDI PIATTI

second course

SALSICCE TOSCANE CON FAGIOLI ALL'UCCELLETTO

sausages tuscany with beans and tomato

MAIALINO TOSCANO AL FORNO

roast pork

TRIPPA e LAMPREDOTTO ALLA FIORENTINA

florentine tripe

PETTO DI POLLO CON FUNGHI E TARTUFO

chichen with mushrooms and truffle

FRANCESINA FIORENTINA LESSO RIFATTO CON VINO CIPOLLA ROSSA E POMODORO

fillet beef francesina with white wine and onion sauce and tomato

STRACOTTO FIORENTINO

beef with fresh tomato

FEGATO DI VITELLA CON SALVIA

veal liver with sage

MOZZARELLA DI BUFALA CON POMODORO FRESCO

cheese mozzarella with fresch tomato

CARPACCIO DI SALMONE CON RUCOLA

smoked salmon with arugula (cold plate)

CONTORNI

side dish

FAGIOLI ALL'UCCELLETTO

white beans with tomatoes

SPINACI

spinach

INSALATA MISTA

mixed salad

PATATE AL FORNO

roast potatoes

FINOCCHI AL FORNO

roast fennel

RUCOLA E GRANA

arugula and cheese