Primo, secondo, contorno, acqua e un quartino di vino

First course (pasta), main course with side, water and a quarter of wine

RAVIOLI

ravioli

GNOCCHI A RAGU'

gnocchi with meat sauce

PICI TOSCANI AL RAGU FIORENTINO

pici with bolognese sauce

PENNETTE ALL'ARRABBIATA

penne pasta with spicy sauce

TORTELLINI PANNA PROSCIUTTO E PISELLI

tortellini alfredo

GNOCCHI CON GORGONZOLA E NOCI

gnocchi with cheese and walnuts

SPAGHETTI ALLA CARBONARA

spaghetti with carnbonara sauce

CASERECCE CON RAGU' DI [email protected]

homemade pasta with meat sauce chianina

SECONDI PIATTI

second course

MAIALINO DI CINTA ARROSTO

roast pork

PEPOSO DI MANZO AL VINO ROSSO DEL CHIANTI

beef stew with red wine chianti

POLPETTE DI CHIANINA CON POMODORINO FRESCO

meat ball beef with fresch tomato

CONTORNI

side dish

PANZANELLA FIORENTINA

salad bread

ZUCCHINE MARINATE

zucchine

INSALATA MISTA

mixed salad

RUCOLA E GRANA

arugula and cheese