Primo, secondo, contorno, acqua e un quartino di vino

First course (pasta), main course with side, water and a quarter of wine

SPAGHETTI ALLO SCOGLIO CON COZZE VONGOLE E GAMBERETTI

pasta with fish sauce

RIBOLLITA FIORENTINA

florentine soup with mixed vegetableas and bread

PASTA CON COZZE E FAGIOLI

homemade pasta with beans and mussels

TAGLIATELLE AL CINGHIALE

HOME MADE PATA with boar sauce

SPAGHETTI ALLA CARBONARA DI MARE

spaghetti carbonara seafood

SPAGHETTI CON POMODORO FRESCO E BASILICO

spaghetti with fresch tomato and basil

CHITARRINA ABRUZZESE CON FUNGHI E TARTUFO

homemade pasta with truffle and mushrooms

PENNETTE STRASCICATE

penne pasta with bolognese sauce

SECONDI PIATTI

second course

MAIALINO TOSCANO AL FORNO

roast pork

PEPOSO DI MANZO AL VINO ROSSO DEL CHIANTI

beef stew with red wine chianti

CARNE DI CHIANINA ALLA GRIGLIA

beef steak grilled

TRIPPA e LAMPREDOTTO ALLA FIORENTINA

florentine tripe

FRANCESINA FIORENTINA LESSO RIFATTO CON VINO CIPOLLA ROSSA E POMODORO

fillet beef francesina with white wine and onion sauce and tomato

MOZZARELLA DI BUFALA CON POMODORO FRESCO

caprese cheese mozzarella with fresch tomato

CARPACCIO DI SALMONE CON RUCOLA

smoked salmon with arugula (cold plate)

CONTORNI

side dish

FAGIOLI ALL'UCCELLETTO

white beans with tomatoes

SPINACI

spinach

INSALATA MISTA

mixed salad

PATATE

potatoes