Primo, secondo, contorno, acqua e un quartino di vino

First course (pasta), main course with side, water and a quarter of wine

RAVIOLI DEL MORIONI A RAGU'

ravioli with bolognese sauce

INSALATA DI FARRO

spelled salad

TAGLIATELLE AL RAGU' DI CONIGLIO

fettuccine with rabbit sauce

TORTELLINI ROSE' CON PANNA E POMODORO

tortellini with cream sauce

PENNETTE ALL' ARRABBIATA

penne pasta with spicy sauce

RISOTTO CON ZUCCA MANDORLE E ASPARAGI

risotto with punkig zucchine walnuts asparagus

GNOCCHI CON GORGONZOLA E NOCI

gnocchi with cheese and walnuts

SPAGHETTI CON TONNO E POMODORINI

spaghetti with tuna sauce and fresch tomato

AFFETTATO MISTO TOSCANO

GARGANELLI STRASCICATI RAGU' E PANNA

pasta with cream and meat sauce

CHITARRINA ABRUZZESE CON FUNGHI E TARTUFO

homemade pasta with truffle and mushrooms

SECONDI PIATTI

second course

SALSICCE TOSCANE CON FAGIOLI ALL'UCCELLETTO

sausages tuscany with beans and tomato

MAIALINO TOSCANO AL FORNO

roast pork

CERVELLO FRITTO ALLA FIORENTINA

FRIED BRAIN

TRIPPA e LAMPREDOTTO ALLA FIORENTINA

florentine tripe

FRANCESINA FIORENTINA LESSO RIFATTO CON VINO CIPOLLA ROSSA E POMODORO

fillet beef francesina with white wine and onion sauce and tomato

TAGLIATA DI POLLO

sliced chichen breast

STRACOTTO FIORENTINO

beef with fresh tomato

FEGATO ALLA VENEZIANA

liver veal with onion veneziana

MOZZARELLA DI BUFALA CON POMODORO FRESCO

cheese mozzarella with fresch tomato

VITELLA TONNATA

veal with tuna sauce

CONTORNI

side dish

INSALATA DI FARRO

spelt salad

SPINACI

spinach

FAGIOLI BIANCHI ALL'OLIO

White beans with olive oil

INSALATA MISTA

mixed salad

RUCOLA E GRANA

arugula and cheese

MELANZANE AL FORNO

eggplant