Sant'Agata - Calzone

with buffalo ricotta, Napoli salami, mozzarella, Roma tomato and pepper

Casandrinella - Calzone

with buffalo ricotta, champignon mushrooms, mozzarella, parmesan, Fiorucci cooked ham, basil

Margherita

Roma tomato, mozzarella and basil

Prodotto senza Glutine

Vesuviana

mozzarella, cherry tomatoes from Piennolo del Vesuvio DOP, basil, Bagnolese pecorino cheese and pepper

Prodotto senza Glutine

Battipagliese

yellow datterini tomatoes from Battipaglia, smoked provola, basil, chilli, black olives and capers

Verace ~ extra margherita with PDO buffalo mozzarella

Roma tomato, buffalo mozzarella DOP, basil with, coming out of the oven: DOP Sorrento Peninsula extra virgin olive oil

Prodotto senza Glutine

Bufala e Parma

Roma tomato, yellow and red datterini tomatoes, PDO buffalo mozzarella with, coming out of the oven: PDO Parma ham 18 months and basil

Marinara

San Marzano DOP tomato, garlic, oregano, extra virgin olive oil from the Sorrento Peninsula DOP and basil

Prodotto senza GlutineProdotto Vegano

Cosacca - una delle più antiche pizze di Napoli

ancient tomato fillets from Naples, Bagnolese pecorino flakes and basil

Prodotto senza Glutine

5 formaggi

mozzarella, buffalo caciotta, gorgonzola DOP, bagnolese pecorino, parmesan wafer

Prodotto senza Glutine

Napoletana Antica

fillets of Antico di Napoli tomato, mozzarella, anchovies in oil, black olives and basil

Prodotto senza Glutine

Diavola

Roma tomato, mozzarella, spicy salami and basil

Prodotto senza Glutine

Capricciosa

Roma tomato, mozzarella, champignon mushrooms, Fiorucci cooked ham, artichokes and black olives

Prodotto senza Glutine

Bianca cotto e funghi

mozzarella, fior di cream, champignon mushrooms, Fiorucci cooked ham and basil

Prodotto senza Glutine

Parma e provolone stravecchio

mozzarella with, coming out of the oven: Parma ham PDO 18 months, rocket and flakes of Auricchio Stravecchio provolone

Prodotto senza Glutine

Rossopomodoro

To the 3 tomatoes; smoked provola, San Marzano DOP, Piennolo del Vesuvio DOP, yellow tomatoes from Battipaglia, flakes of seasoned cacioricotta and basil